Patch zal one-hit kill bug verhelpen in Battlefield 4

Patch zal one-hit kill bug verhelpen in Battlefield 4

Spelers komen in Battlefield 4 op momenten een vervelende bug tegen. Deze kan er namelijk voor zorgen om een tegenstander met maar één kogel te doden. DICE is echter op de hoogte van het probleem en heeft aangegeven de fout te verhelpen. Daarnaast is de ontwikkelaar bezig met een patch voor de Xbox One-versie van de game. Ook daar zal de one-hit kill bug verholpen worden en zorgt DICE ervoor dat de game beter en stabieler gaat draaien.

– Removed the blur effect on soldiers that appeared when Commanders were using EMP attacks
– Fixed the audio bug where audio sometimes randomly dropped out while playing on certain multiplayer maps (typically Golmud Railway and Hainan Resort)
– Fixed the “one-hit kill bug” where occasionally damage from a single bullet was applied multiple times
– Fixed a common crash that would occur when exiting from the Single Player Campaign to Main Menu
– Tweaked the network and computer performance screen to show proper values. Players can now test their computer and network connection and get recommendations if they need to adjust something to improve their gameplay experience.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.