PC-versie Grand Theft Auto 5 nu ook bij Amazon opgedoken

PC-versie Grand Theft Auto 5 nu ook bij Amazon opgedoken

Eerder kon je op gameparty.net al lezen dat de PC-versie van Grand Theft Auto 5 bij Game Mania opgedoken was. De geruchten rond een PC-versie van de game worden steeds geloofwaardiger, en Game Mania is niet de enige die de game op hun website aanbied. Nu is Grand Theft Auto 5 voor de PC ook al opgedoken in de webshop van Amazon Duitsland.

Rockstar zal niet vrolijker worden nu ook Amazon laat zien dat er een PC-versie opkomst is, voordat de ontwikkelaar zelf een aankondiging heeft gedaan. De game kan je bij Amazon kopen voor €59,99. Een release rond het einde van maart spookt door de wandelgangen, maar voor nu kunnen we alleen nog wachten op de aankondiging van Rockstar zelf.

Het is nu vrijwel zeker dat de PC-versie er komt, maar of de game ook voor de PlayStation 4 en Xbox One uit zal komen is niet bekend. Rockstar weet dat nog erg goed verborgen te houden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.