Grand Theft Auto V opnieuw uitgesteld voor PC

Grand Theft Auto V opnieuw uitgesteld voor PC

Het gaat niet lekker met GTA V voor de PC. Het spel lijkt keer op keer verschoven te worden. En ook nu weer. Het spel schuift door naar 14 april. Dan ligt Grand Theft Auto V in de winkels en is het spel te verkrijgen als digitale download. Rockstar heeft haar excuses aangeboden aan de community.

We bieden onze excuses aan aan alle PC-gamers wereldwijd die de dagen aftellen tot aan de launch van de game. Er is iets meer tijd nodig om er zeker van te zijn dat de game zo goed is als mogelijk en dat zowel de Heists als de GTA Online ervaring vanaf dag één uitgerold kunnen worden voor PC. Als dank voor je begrip belonen we iedereen die de game pre-ordered heeft met $200.000 in-game cash voor GTA Online.

Zoals altijd vragen we de GTA PC-community’s om hun begrip en hulp tijdens de eerste dagen na de launch bij het in kaart brengen van de onvermijdelijke kinderziekten die horen bij een nieuw platform. Als je issues tegenkomt, bezoek dan Rockstar Games Support en stuur je feedback naar GTAOnline@rockstargames.com. We houden alles in het oog en pakken een hapering zo snel mogelijk aan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.