Phil Spencer heeft spijt van vertraging Xbox One

Phil Spencer heeft spijt van vertraging Xbox One

In een interview met OXM heeft Phil Spencer aangegeven dat hij spijt heeft van de recente vertraging van de Xbox One. In acht landen, waaronder Nederland, is de console van Microsoft nog steeds niet te koop. De reden van het uitstel zou met de lokalisatie van de Kinect te maken hebben. Volgens Spencer moet dit meteen goed werken, mensen hechten daar veel waarde aan.

It never feels good to stand on stage and talk about 21 markets and ship in 13, but it’s a journey, and it’s not won or lost the day after launch. It will be something that plays out, so making sure the quality of each market when we ship is the important part.

Daarnaast laat Spencer weten dat er ook wat productieproblemen waren en dat het verschepen naar alle 21 landen niet echt realistisch was hierdoor.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.