Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 nu in The Vault

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 nu in The Vault

Het is weer tijd om de boel op stelten te zetten! Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 is nu beschikbaar voor EA Access op Xbox One en Origin Access voor de PC. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 sluit zich aan bij een groeiende verzameling Vault-games die leden onbeperkt kunnen spelen voor €3,99 per maand via beide diensten. Leden ontvangen tevens 10% korting op digitale aankopen en ontvangen toegang tot exclusieve proefversies van nieuwe EA-games, nog vóór de releasedata.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 plaatst spelers in een groots gevecht waar de zombies voor het eerst in de geschiedenis van de game Suburbia hebben overgenomen en de planten de aanval inzetten in de meest waanzinnige shooter. De game bevat nieuwe manieren en omgevingen om te spelen, waaronder de Backyard Battleground, een grote interactieve omgeving die elke map en modus in de game met elkaar verbindt vanaf het begin van de game.

Ga de strijd aan met zes nieuwe personage-klassen en meer dan 100 speelbare personages, waaronder Rose, Citron en Kernel Corn aan de kant van de planten, en Imp, Super Brainz en Captain Deadbeard aan de kant van de zombies. Duik in grotere nieuwe game modi met multiplayergevechten voor 24 spelers, zoals ‘Garden and Graveyards’ en de nieuwe ‘Herbal Assault’ waar de planten de aanval inzetten. Dit alles vindt plaats op geheel nieuwe maps, waaronder ‘Moon Base Z’ met verminderde zwaartekracht, en de besneeuwde ‘Great White North’.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.