PlayerUnknown’s Battlegrounds komt op 12 december naar Xbox One

PlayerUnknown’s Battlegrounds

PC Xbox One
8.4

Sterk

PlayerUnknown’s Battlegrounds komt op 12 december naar Xbox One

PlayerUnknown’s Battlegrounds komt op 12 december naar Xbox One

De eerste consoleversie van PlayerUnknown’s Battlegrounds verschijnt op 12 december 2017 exclusief voor Xbox One als onderdeel van het Xbox Game Preview-programma! Dit is bekend gemaakt tijdens de Paris Games Week, door Brendan Greene (alias PlayerUnknown) en Aaron Greenberg, de General Manager van Xbox Games Marketing.

Vanaf 12 december kunnen Xbox-fans dankzij het Xbox Game Preview-programma aan de slag met PUBG, dat zich nog steeds in de early access-fase bevindt. Net als voor de pc ontwikkelen ze ook de Xbox One-versie met community-feedback. Daardoor zal de ultieme strijdervaring op Xbox One net iets anders zijn dan op de pc.

Beide versies worden tegelijkertijd ontwikkeld, maar hebben allebei hun eigen ontwikkeltraject. Sommige functies voor Xbox One zullen nog veranderen of later worden toegevoegd, net zoals het geval was voor de pc, maar het is de bedoeling om de ontwikkeling van beide versies zo snel mogelijk synchroon te laten lopen. Community-feedback een belangrijk onderdeel van het succes van de game, dus de ontwikkelaars horen vanaf 12 december graag wat Xbox-fans van PUBG vinden en hoe ze de game nog beter kunnen maken.

Om de aanstaande introductie van PUBG op Xbox One te vieren, hebben ze in samenwerking met het Xbox-team drie beperkt verkrijgbare cosmetische packs ontwikkeld: het PUBG Warrior-pack, het PUBG Accessory-pack en het PUBG Tracksuit-pack. Deze packs zijn exclusief, eenmalig en gedurende een beperkte periode verkrijgbaar voor Xbox-spelers. Er zijn geen plannen om in-game-aankopen toe te voegen aan de Xbox Game Preview-versie, dus dit zijn de enige items die gedurende de previewfase te koop zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.