PlayStation 4-games naar PlayStation Now

PlayStation 4-games naar PlayStation Now

Sony Interactive Entertainment Europe voegt PlayStation4-games toe aan PlayStationNow, de abonnementsservice voor het streamen van games. Vanaf vandaag kunnen er 50 PS4-games worden gespeeld, zoals Killzone Shadow Fall, Saints Row IV Re-Elected, WWE 2K16, Tropico 5 en Tearaway Unfolded. In de toekomst zullen er regelmatig PS4-games aan de service worden toegevoegd.

Met één abonnement kunnen spelers op PS4 en een Windows-pc genieten van deze games en honderden PlayStation3-games, waaronder exclusieve PlayStation-games zoals The Last of Us, Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves en Uncharted 3: Drake’s Deception; blockbusters zoals Red Dead Redemption en Batman: Arkham City; en kindvriendelijke games zoals LEGO Movie Videogame en LEGO Harry Potter: Jaren 1-4. Klik hier voor een volledige lijst van beschikbare games op PS Now.

Met een PS Now-abonnement kunnen spelers ook PS3- en PS4-trofeeën verdienen, meedoen met online multiplayer en statusupdates delen met vrienden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.