Fallout 4: Wasteland Workshop trailer vrijgegeven

Fallout 4: Wasteland Workshop trailer vrijgegeven

De eerste officiële trailer van Fallout 4’s tweede add-on, Wasteland Workshop, werd vrijgegeven. De add-on zal vanaf 12 april wereldwijd verkrijgbaar zijn op Xbox One, PlayStation 4 en pc voor € 4,99!

Design en plaats kooien om levende wezens – van raiders tot Deatchlaws – met de Wasteland Workshop gevangen te nemen. Tem ze of laat ze vechten, zelfs tegen je eigen settlers. De Wasteland Workshop bevat ook tal van nieuwe opties voor je settlements zoals het installeren van nixie buisverlichting, taxidermie en meer!

https://www.youtube.com/watch?v=NtcUF5gHQJw

Breid je settlement mogelijkheden nog verder uit dankzij Wasteland Workshop en reis in mei van de Commonwealth naar Maine voor Far Harbor – de grootste oppervlakte die Bethesda Game Studios ooit heeft gecreëerd voor post-release content.

Er zullen in 2016 nog meer add-ons worden vrijgegeven, waaronder tal van gratis updates zoals de Creation Kit, die elke speler in staat stelt eigen mods op pc te creëren en deze te delen (en speelbaar te maken) over alle platformen en consoles.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.