Een tweede Fallout 4-website duikt op

Fallout 4

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

6.5

User Avg

Een tweede Fallout 4-website duikt op

Een tweede Fallout 4-website duikt op

In de maand november zijn er al een aantal momenten geweest waarbij er gehint werd naar de mogelijkheid dat Fallout 4 in de maak is. De website ‘thesurvivor2299.com’ zorgde er alleen al voor dat iedere fan begon te hopen op goed nieuws. De website telt af naar een specifieke datum met de woorden ‘Nuclear winter is coming in … days’ en er wordt een bericht in morse code herhaald. Hoewel niet iedereen gelooft dat deze website echt vanuit Bethesda komt hopen we er natuurlijk wel op.

Maar nu is er nog een website welke suggereert dat Fallout 4 toch echt gaat komen; Vaultofthefuture.com.  Ook op deze website wordt er duidelijk naar een datum afgeteld. En niet alleen krijg je zeer duidelijke hints naar een mogelijke game maar er zijn ook nog wat verstopt. Zo vind je na wat zoeken een aantal artikelen van de Public Relations Dept of Washington DC. Hierin staan berichten zoals:

Conscious Citizen,

Boston is a lie; overrun by ferals… Whoever tells you to go to Boston wants you dead.
This is not a joke, citizen. We are serious.
The rumors might be true: plenty of weapons, food and fuel, but is that worth a life? Your life? Don’t even think about it! ”

We hopen dat het daadwerkelijk gaat om Fallout 4 maar Bethesda heeft officieel nog steeds niets laten weten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.