PlayStation Vita Heroes mega pack naar Europa

PlayStation Vita Heroes mega pack naar Europa

Sony heeft een nieuwe PlayStation Vita bundel aangekondigd. De bundel zal vijf games en een geheugenkaart bevatten. De games krijg je in de vorm van een downloadcode die je in kan wisselen in de PlayStation Store. De vijf games die je erbij krijgt zijn Ratchet & Clank, Worms Revolution Extreme, Jak and Daxter, Lemmings Touch en LocoRoco.

Er zijn twee opties beschikbaar voor diegene met of zonder Vita systeem. Indien je nog geen PlayStation Vita hebt kan je natuurlijk de gehele bundel inclusief handheld kopen. Deze zal €199,99 kosten. Indien je wel al een PlayStation Vita hebt kan je kiezen voor een tweede optie die je een geheugenkaart van 8GB brengt inclusief de vijf games. Deze bundel zal €39,99 kosten.

De bundels zullen 19 november in Europa toetreden. Engeland zal iets langer moeten wachten, daar verschijnen ze pas op 21 november.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.