Pokémon bank-update nu live

Pokémon Sun/Pokémon Moon

3DS
9.4

Geweldig

Pokémon bank-update nu live

Pokémon bank-update nu live

The Pokémon Company International en Nintendo hebben bijzonderheden bekendgemaakt over de nieuwste grote Pokémon Bank-update. Pokémon Bank, de online service waarmee spelers diverse items uit en in Pokémon-spellen kunnen ophalen en plaatsen, heeft een nieuwe update gekregen waardoor het compatibel wordt met de nieuwste spellen Pokémon Sun en Pokémon Moon. Dit betekent dat het nu mogelijk is om Pokémon die niet gewoonlijk verschijnen in Pokémon Sun en Pokémon Moon op te halen zodat deze jou kunnen vergezellen in je gevechten en avonturen.

Deze langverwachte update stelt spelers zelfs in staat om hun Pokémon over te zetten van de Nintendo 3DS Virtual Console-spellen Pokémon Red, Pokémon Blue en Pokémon Yellow naar Pokémon Sun en Pokémon Moon. Eerder verborgen Pokémon-informatie uit deze Virtual Console-spellen zoals Abilities, Natures, Sp. Atk en Sp. Def worden nu zichtbaar nadat ze zijn overgezet naar Pokémon Sun en Pokémon Moon. Alle op die manier overgezette Pokémon bezitten een aantal geweldige individuele krachten.

Er zijn twee nieuwe functies toegevoegd aan de Pokémon Bank in de update, namelijk de Pokédex- en avontuurrecords. Met de Pokédex-functie kunnen spelers informatie zien over Pokémon die in elk van de Pokémon-series zijn geregistreerd en die met de Pokémon Bank in de Nationale Pokédex zijn verbonden. Alle informatie van in eerdere spellen geregistreerde Pokémon is nu allemaal op één plaats beschikbaar. Met de andere nieuwe functie, Adventure Records, kunnen spelers terugkijken op hun avonturen in de Pokémon-series. Figuren en stats zoals het aantal gevangen Pokémon of het aantal wilde Pokémon die je bent tegengekomen, zijn nu toegankelijk in de opgeslagen gegevens van eerder gespeelde Pokémon-series van elke speler die geregistreerd staat in Pokémon Bank.

Wanneer spelers Pokémon plaatsen in Pokémon Bank kunnen zij Poké Miles ontvangen met betrekking tot het aantal Pokémon dat zij plaatsen en hoe lang. Deze Poké Miles worden ontvangen als gevechtspunten die uitgewisseld kunnen worden in Pokémon Sun en Pokémon Moon tegen diverse items. Dit betekent dat spelers die al veel Pokémon hebben geplaatst in hun Pokémon Bank-accounts in eerdere spellen, nu opeens een groot aantal Poké Miles krijgen!

Ten slotte, spelers die Pokémon Bank van 25 januari tot 2 oktober 2017 bezoeken, kunnen voor een bepaalde tijd een speciale Mewnium Z opvragen, de Z-Crystal voor de Mythische Pokémon Mew, die niet in een normaal spel kan worden verkregen. Als Mewnium Z aan een Mew wordt gegeven die de aanval Psychic beheerst, is deze in staat om de krachtige Z-Move Genesis Supernova te gebruiken.

Pokémon Bank is een abonnementsservice met een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage. Ga voor meer informatie plus manieren om een Mewnium Z op te vragen naar deze website.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.