Pokemon Quest RPG nu beschikbaar voor mobiele apparaten

Pokemon Quest RPG nu beschikbaar voor mobiele apparaten

he Pokémon Company International heeft bekendgemaakt dat Pokémon Quest nu kosteloos gedownload kan worden op de App Store en op Google Play. Het heftige RPG-actiespel dat in mei werd gestart op Nintendo Switch en veel spelers in zijn ban houdt, is wereldwijd meer dan één miljoen keer in het systeem gedownload.
Pokémon Quest is ontwikkeld door Game Freak inc. en neemt spelers mee op avontuur over Tumblecube Island, waar alles kubusvormig is inclusief de Pokémon. Doorkruis het hele eiland in alle windrichtingen op zoek naar de schat, vecht met wilde Pokémon, vind onontdekte gebieden en bak heerlijke lekkernijen om Pokémon ertoe te verleiden om tot jouw team te behoren. Spelfuncties van Pokémon Quest zijn:

• Vecht door te tikken — Pokémon Quest maakt gebruik van eenvoudige aanraakbedieningsfuncties die iedereen kan uitvoeren.
• Sluit vriendschap met veel Pokémon — Maak gebruik van items die je tijdens expedities verzamelt om vrienden te maken onder veel uiteenlopende Pokémon.
• Creëer je Pokémon-droomteam — Werk samen met drie van je Pokémon-vrienden om je een weg te vechten door diverse omgevingen.
• Pokémon die voor jou uniek zijn — Gebruik verschillende Power Stones om je Pokémon-vrienden te personaliseren en om hen unieke stats te geven.
• Pas je basiskamp aan — Versier je huis met leuke en grappige verzamelobjecten die er niet alleen mooi uitzien, maar waarmee je in het spel ook kunt profiteren.

In Pokémon Quest kun je ook in-app-aankopen doen waarmee spelers extra Power Stones kunnen kopen en andere nuttige items die in het spel van pas komen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.