Powerwash Simulator verschijnt op 14 juli

Powerwash Simulator verschijnt op 14 juli

Square Enix Collective en FuturLab maken bekend dat POWERWASH SIMULATOR, de game die nu nog in Vroegtijdige Toegang op Steam staat, op 14 juli verschijnt voor Xbox Series X|S, Xbox One en Windows 10, en diezelfde dag ook een volledige release op Steam krijgt.

POWERWASH SIMULATOR laat spelers hun zorgen wegspoelen met het rustgevende geluid van water dat onder hoge druk wordt weggespoten. Spelers kunnen hun eigen power washing-bedrijf opbouwen en elk spikkeltje vuil dat ze maar vinden wegspuiten. POWERWASH SIMULATOR geeft een unieke draai aan het simulatorgenre door te focussen op ontspanning en escapisme.

FuturLab-oprichter en co-CEO James Marsden kijkt erg uit naar de lancering en het debuut op nieuwe platformen: “Het meest gevraagde verzoek uit onze community, was een release op Xbox. Dus moesten we maanden op onze tong bijten, in afwachting van het juiste moment om dit nieuws te onthullen. Maar nu kunnen we dus met veel plezier aankondigen dat POWERWASH SIMULATOR naar de Xbox- en Windows 10-platformen komt.”

“We zijn overweldigd door de community-support voor onze game en kunnen niet wachten op de release!” aldus Phil Elliott, studiohoofd van Square Enix Collective. “We hebben nog heel veel spannende plannen voor de komende weken en maanden, dus dit is zeker niet het einde van de ontwikkeling.”

Na een succesvol jaar in Vroegtijdige Toegang op Steam, kunnen binnenkort ook spelers op Xbox en Windows 10 hun eigen power washing-bedrijf opbouwen en uiteenlopende schoonmaakklussen uitvoeren in de stoffige stad ‘Muckingham’. De game levert verfrissend vermaak voor alle soorten gamers, voor het eerst ook op Xbox-systemen. Square Enix Collective en FuturLab zullen de ervaring de komende tijd blijven verrijken en uitbreiden met regelmatige updates en heel veel meer!

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.