Pray trailer toont ‘Playing with Powers’

Prey

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

Pray trailer toont ‘Playing with Powers’

n Prey zal je meer dan alleen je verstand nodig hebben om de Typhon-aliens, die dreigen de mensheid te vernietigen, tegen te gaan. Maar waarom stoppen bij de wapens en gadgets die je aan boord van de Talos I zal vinden? Morgan Yu, de laatste en enige hoop voor de mensheid, heeft ook de optie om een breed scala van menselijke en buitenaardse krachten te ‘installeren’. Bekijk enkele van de krachten die je zal kunnen gebruiken tegen de dodelijke Typhon, samen met enkele bemerkingen van het team bij Arkane Studios in de meest recente video met als titel ‘Playing with Powers’.

Of je je nu concentreert op enkel menselijke krachten, die ervoor zorgen dat je sneller kan lopen, hoger kan springen, beter gebruik kan maken van vuurwapens en nog meer, of je je eerder verdiept in de talloze Typhon-capaciteiten, één ding is zeker: Prey biedt spelers een brede waaier van mogelijkheden aan om vreemde wezens te vernietigen. Van Superthermal tot Psychoshock en verder, zullen deze krachten het verschil maken in jouw missie om de aliens te bestrijden en de wereld te redden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.