Prestige update voor Real Racing 3

Prestige update voor Real Racing 3

Real Racing 3, de grootste racegame voor mobiele apparaten, heeft een aantal nieuwe kenmerken die de game-ervaring nog competitiever en vloeiender maken. De update ‘Prestige’ bevat alle nieuwe gamekenmerken, waaronder nieuwe auto’s en een tijdrit, en heeft een overzichtelijkere gebruikersinterface en een vernieuwd carrièresysteem voor nog meer competitie. Daarnaast is het nu mogelijk om achter het stuur van gloednieuwe auto’s van Mercedes-Benz en Bentley te kruipen en een bonus te verdienen voor een foutloos gereden race.

In het speltype Time Trial, toegevoegd op verzoek van onze community, kun je jezelf, je vrienden en de rest van de wereld in een tijdrit uitdagen en strijden om een zo hoog mogelijke plaats in het klassement. We hebben geluisterd naar de gebruikersfeedback en hebben de reparaties geschrapt. In plaats daarvan kun je nu een bonus verdienen voor een foutloze race. De nadruk ligt dus op het belonen van goede coureurs, niet op het afstraffen van degenen die wat minder goed rijden. Ook krijg je nu een dagbonus voor de eerste race van elke dag en kun je grotere bonussen verdienen voor achtereenvolgende speeldagen.

Met het nieuwe carrièresysteem volg je een duidelijke voortgangsroute in de game. De betere plaatsing van spelers voor races maakt de competitie bovendien nog spannender. Je bent meer dan ooit gericht op het ultieme doel: de snelste en krachtigste auto’s ter wereld bemachtigen en beter racen dan al je vrienden.

Er zijn al 1,7 miljard races voltooid en dagelijks komen daar 16 miljoen races bij. En met keuze uit 55 auto’s en meer dan 1000 evenementen kunnen de fans blijven genieten van Real Racing 3. De update ‘Prestige’ voor Real Racing 3 is nu verkrijgbaar via de App Store en Google Play.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.