Real Racing 3 krijgt Ferrari-update

Real Racing 3 krijgt Ferrari-update

Real Racing 3 geeft vol gas! De game is tot nu toe al meer dan 85 miljoen keer gedownload en is daarmee een van de succesvolste mobiele racegames ooit. Met 2,5 miljoen spelers en 16 miljoen voltooide races per dag is Real Racing 3 het summum in de virtuele racewereld. De realistische gameplay van hoge kwaliteit heeft een trouwe RR3-community van meer dan 640.000 leden aangetrokken. Het is dan ook niet vreemd dat deze zeer geprezen game werd uitgeroepen tot de beste mobiele game van 2013 tijdens de Mobile Excellence Awards, en tot game van het jaar 2013 door Game Connect Asia Pacific. Daarnaast sleepte Real Racing 3 prijzen in de wacht voor Technical Excellence en Excellence in Art. Daar valt toch niks meer aan toe te voegen? Jawel: nog meer snelheid. Ervaar het hoogtepunt van Italiaanse technologie met fantastische nieuwe auto’s van het meest gewilde en meest geavanceerde merk ter wereld: Ferrari.

• Nieuwe auto’s – De Enzo Ferrari wordt samen met de 458 Spider en 599 GTO toegevoegd aan de familie van extreem snelle auto’s.
• Wekelijkse tijdrittoernooien – Stijg naar de top van het wereldklassement en win enorm veel R$ en Gold-prijzen!
• Raceherhalingen – Bekijk je eigen overwinningen met volledige camera- en weergavebediening.
• Vier nieuwe evenementenseries – Domineer je tegenstanders in meer dan 100 nieuwe evenementen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.