Prey brengt ‘Fight The Invasion’ launch trailer

Prey

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

Prey brengt ‘Fight The Invasion’ launch trailer

Prey brengt ‘Fight The Invasion’ launch trailer

Bethesda heeft een nieuwe trailer vrijgegeven om Prey’s aankomende release op 5 mei te vieren! Bekijk de officiële launch trailer, kruip in je TranStar-uniform en bereid je voor op de strijd tegen de alien-invasie.
In Prey ontwaak je aan boord van Talos I, een ruimtestation in een baan rond de maan in het jaar 2032. Jij ben de sleutel in een onderzoek naar het definitief omvormen van de mensheid – maar de zaken liepen vreselijk verkeerd. Het ruimtestation werd aangevallen door vijandige aliens waardoor er nu op jou wordt gejaagd. Aan jou nu om, terwijl je de duistere geheimen van Talos I ontdekt en meer over je eigen verleden te weten komt, te overleven met alles wat je aan boord kan vinden, je verstand, wapens en telekinetische vaardigheden.

Kan je niet langer wachten, ga dan met het eerste uur van Prey gratis aan de slag op PlayStation 4 en Xbox One. Prey Demo: Opening Hour laat je in de huid kruipen van Morgan Yu, wetenschapper aan boord van Talos I, die bezig is aan het werken aan een wetenschappelijke doorbraak die de mensheid voor eeuwig kan veranderen. Wat start als een spannende eerste dag op het werk, verandert al snel in een nachtmerrie… Aliens hebben Talos I overspoeld en hebben het gemunt op de overlevende bemanning aan boord, inclusief jezelf. Bereiken ze planeet Aarde, dan eindigt het leven zoals je het kent.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.