Prey: Guided Tour of Talos I

Prey

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

Prey: Guided Tour of Talos I

In Prey zijn de aliens ontsnapt en hebben ze Talos I overgenomen, maar de game draait niet alleen rond het vechten tegen de invasie of een epische zoektocht naar je eigen identiteit en hoe je de mensheid zal redden – het draait ook rond het ruimtestation zelf. Talos I zit vol geheimen om te ontdekken en kan zelfs gezien worden als een dreiging op zich. Neem een rondleiding doorheen Talos I een krijg een kijkje achter de schermen van het ruimtestation in deze nieuwe video.

Van de grandioze lobby tot de industriële architectuur van het ruimtestation; Talos I heeft om elke hoek wel iets nieuws te bieden. Vanaf het begin van de game stelt het station zich open om te worden geëxploreerd in gelijke welke manier je maar wil. Als Morgan Yu ben je vrij je doorheen Talos I te bewegen en zelfs terug te keren naar eerder bezochte ruimtes om – naargelang het verhaal zich ontplooid – grote veranderingen tegen te komen. Je zal zelfs buiten het ruimtestation kunnen treden en rondvliegen om naar verschillende ruimtes te navigeren en extra geheimen buiten Talos I te ontdekken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.