Helden komen samen in LEGO Avengers

Helden komen samen in LEGO Avengers

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen vandaag de line-up van 2015 met LEGO videogames aan, waaronder LEGO Avengers. David Haddad, Executive Vice President en General Manager, Warner Bros. Interactive Entertainment:

De LEGO videogame franchise blijft een fundamentele videogame reeks van onze onderneming met games die consistent veel lol, boeiende gameplay en herkenbare humor bieden, waar zowel kinderen als volwassenen gek op zijn. We kijken er naar uit deze succesvolle franchise uit te breiden met een spannende line-up aan nieuwe LEGO ervaringen voor console, handheld of mobiele apparaten voor spelers van alle leeftijden.

Tom Stone, Managing Director, TT Games:

Dit jaar wordt het grootste jaar wat LEGO videogames betreft, met ongelofelijke titels en verschillende primeurs voor de franchise. TT Games werkt aan humoristische LEGO avonturen, die gebaseerd zijn op nieuwe verhalen en personages uit enkele van de meest bekende en iconische werelden.

In LEGO Marvel’s Avengers verenigen The Avengers zich! Beleef de eerste console videogame met de personages en verhaallijnen van de blockbuster film The Avengers en het langverwachte vervolg Avengers: Age of Ultron. Speel als de meest machtige superhelden in hun missie om de mensheid te redden. De game zal in de herfst beschikbaar zijn voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U, 3DS en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.