LEGO Marvel's Avengers gratis Ant-Man DLC Pack vanaf nu voor een beperkte periode verkrijgbaar

LEGO Marvel's Avengers gratis Ant-Man DLC Pack vanaf nu voor een beperkte periode verkrijgbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft nieuwe downloadable content voor LEGO Marvel’s Avengers uitgebracht: Marvel’s Ant-Man Character & Level Pack. Bovendien is er een nieuwe video vrijgegeven waarin de cast van superhelden te zien is.

De add-on is gebaseerd op Marvel Studios’ “Ant-Man,” de veelgeprezen Marvel Studios film, en is nu exclusief beschikbaar als gratis download voor PlayStation 4 en PlayStation 3 spelers.
Ant-Man (Scott Lang), die de mogelijkheid heeft om te krimpen en daardoor sterker te worden, schittert naast vele memorabele personages waaronder Hank Pym, Yellow Jacket (Darren Cross), Hope Van Dyne, Luis, Scott Lang, The Wasp (Janet Van Dyne), Cassie Lang en Ant-Thony (Ant-Man’s Flying Ant). De DLC pack bevat ook een nieuw level gebaseerd op de speelfilm met de originele voice-over van Michael Peña, die Luis speelt in de film.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.