Prey krijgt ‘Hardware Labs Research’ video

Prey

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

Prey krijgt ‘Hardware Labs Research’ video

In Prey ben je mensheids laatste – en tevens enige – hoop om de Typhon-dreiging aan boord van het Talos I-ruimtestation een halt toe te roepen. Naast een breed arsenaal aan menselijke en alienkrachten beschik je ook over dodelijke gear, gadgets en wapens om de alieninvasie aan te kunnen. Bekijk de nieuwe video uit de archieven van het TranStar Hardware Lab om meer te weten te komen over bepaalde items die ter beschikking zullen staan.

Prey is de langverwachte first-person sci-fi action game van Arkane Studios – ontwikkelaar van de prijswinnende Dishonored-serie waaronder 2012’s ‘Game of the Year’ en diens geprezen opvolger, Dishonored 2. De game verschijnt op vrijdag 5 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Zoals je op onze Instagram kunt zien zijn wij inmiddels in de game gedoken. Een oordeel zal volgen!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.