Prijsvraag gesloten: win Ghostbusters earphones en vrijkaarten

Prijsvraag gesloten: win Ghostbusters earphones en vrijkaarten

– het is niet meer mogelijk om met de prijsvraag mee te doen –

Originele bericht:

Dertig jaar na de release van de succesvolle originele film is Ghostbusters terug en volledig ge-reboot voor een nieuwe generatie. Regisseur Paul Feig (Spy, Bridesmaids) combineert alle paranormale elementen uit de originele franchise met een komisch verhaal vol nieuwe personages die de wereld gaan redden deze zomer. Met onder andere Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Charles Dance, Michael Kenneth Williams en Chris Hemsworth. Wil jij naar de film en ook meteen kans maken op toffe earphones? Lees dan snel verder!


In samenwerking met Universal mogen we je misschien wel blij gaan maken met een toffe Ghostbusters headset, alsook twee tickets om de film in de bioscoop te zien. Wat je hier op jouw beurt voor moet doen is heel simpel. Stuur een mail naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Ghostbusters’ en geef antwoord op de volgende vraag.

Welke ontwikkelaar stond aan het roer van Ghostbusters: The Video Game uit 2009?

We wensen je heel veel succes.

Ghostbusters draait nu in de bioscopen. Ga voor meer informatie naar Ghostbustersfilm.nl.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.