Prijsvraag gesloten: win Jason Bourne vrijkaarten en een laptoptas

Prijsvraag gesloten: win Jason Bourne vrijkaarten en een laptoptas

Update: de prijsvraag is inmiddels gesloten. Prijswinnaars hebben bericht gehad.

Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones en Julia Stiles. In Jason Bourne keert de voormalig, meest gevaarlijke agent van de CIA terug vanuit de anonimiteit.

Na The Bourne Supremacy en de The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise. Jeffrey Weiner en Frank Marshall van Captivate Entertainment hebben de film geproduceerd, met als co-producenten Greengrass, Matt Damon, Gregory Goodman en Ben Smith. Het scenario is geschreven door Greengrass en Christopher Rouse en gebaseerd op de personages gecreeërd door Robert Ludlum. En jij kunt er gratis heen!

In samenwerking met Universal mogen we drie keer twee vrijkaarten voor de film weg gaan geven, inclusief een toffe laptoptas. En zeg nu zelf, dat wil jij toch gewoon winnen?


Wat je moet doen om deze toffe prijs te winnen? Stuur een mail naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Jason Bourne’ en geef antwoord op de volgende vraag.

Welke ontwikkelaar gaf ooit een spel uit met Bourne in de hoofdrol?

We wensen je heel veel succes.


Jason Bourne draait nu in de bioscopen. Ook in Imax. Ga voor meer informatie naar www.jasonbourne.nl .
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.