Prijsvraag gesloten: win vrijkaarten en een sweater voor Resident Evil: The Final Chapter

Prijsvraag gesloten: win vrijkaarten en een sweater voor Resident Evil: The Final Chapter

*update* De prijsvraag is inmiddels gesloten. Je kunt niet meer mee doen.

Resident Evil: The Final Chapter is gebaseerd op de populaire video game serie. Dit is het laatste deel in de meest succesvolle video game film-franchise aller tijden, die tot dusver wereldwijd meer dan een miljard dollar heeft opgebracht.

Na de gebeurtenissen van Resident Evil: Retribution is Alice (Milla Jovovich) nu de enige overlevende van de strijd die het laatste gevecht van de mensheid tegen de zombies had moeten zijn. Nu moet zij terugkeren naar de plek waar de nachtmerrie begon – The Hive in Raccoon City, waar de Umbrella Corporation zich aan het voorbereiden is op een laatste en beslissende slag tegen de laatst overgebleven overlevenden van de apocalypse.

In samenwering met Universal mogen we twee vrijkaarten voor de film, inclusief een toffe sweater weg gaan geven. Want wanneer je naar Resident Evil in de bios gaat, ga je in stijl! Wat je moet doen om deze prijs te winnen? Stuur een mail naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Resident Evil Prijsvraag’ en geef antwoord op de volgende vraag. Vergeet je leeftijd en adresgegevens niet mee te sturen.

Onder welke naam verscheen de originele Resident Evil game in Japan?

We wensen je heel veel succes. Resident Evil: The Final Chapter draait vanaf 26 januari in de bioscopen. Voor meer informatie ga je naar http://www.residentevilthefinalchapter.nl.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.