Prijswinnaars Star Wars Topps kaarten bekend

Prijswinnaars Star Wars Topps kaarten bekend

De afgelopen week kon je tijdens onze Star Wars-viering kaarten van Topps winnen, die we in samenwerking met Deathstar.nl weg mogen geven. De verzamelbare kaarten brengen nu al alles van The Force Awakens jouw kant op. Om te winnen moest je ons laten weten wat jouw rol binnenin het Star Wars universum zou zijn. Uit de inzendingen hebben we de volgende winnaars gekozen:

Armando Karel:

Sullustan Jedi genaamd Karar. Een Jedi is sowieso cool, en een Sullistan kan erg goed navigeren, erg handig in het Star Wars Universum, jammer dat ze niet zo oud worden.

Niek Deugd:

Mijn rol zal zijn die van een Podracer omdat ik altijd de snelste wil zijn en hou van races. Dan gaat niks boven de ultieme snelheids sport op diverse planeten. Wie wil nou niet de snelste van het universum zijn..

Armando en Niek, gefeliciteerd. De kaarten komen spoedig jullie kant op. Laat vooral weten welke kaarten je uit de pakjes haalt. Mocht je niets gewonnen hebben? Later vandaag gaat de volgende Star Wars prijsvraag van start!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.