Prijswinnaars The Bureau: XCOM Declassified

Prijswinnaars The Bureau: XCOM Declassified

De laatste twee weken hebben jullie mee kunnen doen met een prijsvraag waarin je toffe t-shirts kon winnen van The Bureau: XCOM Declassified. Het enige wat je daar voor hoefde te doen was antwoord geven op de volgende vraag: Heb jij het wel eens opgenomen tegen een buitenaards wezen? Ben je in je slaap ooit meegenomen naar een ruimteschip alwaar ze niet al te fijne dingen met je poepertje hebben gedaan? Of heb je een lange grijze met grote ogen zien lopen in het bos?

Jullie zijn helemaal losgegaan. Liefdesrelaties met Alf, familie die buitenaards bleek te zijn, lichtflitsen in de lucht, ontmoetingen met Balkenende en ja, zelfs een anale verrassing hebben we via de mail toegestuurd gekregen. Toch kunnen we maar drie mensen blij gaan maken met een t-shirt.

De winnaars zijn:
Anne Breijer – Amsterdam
Hans Stoel – Zwolle
Lieke Glasbergen – Haarlo

Gefeliciteerd met jullie prijs! De shirts komen zo snel mogelijk jullie kant op!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.