Pro Halo-speler gaat aan de slag bij 343 Industries

Pro Halo-speler gaat aan de slag bij 343 Industries

De voormalig professionele Halo-speler Eric Hewitt, die we natuurlijk allemaal kennen als GH057ayame, is waarschijnlijk bij Halo-ontwikkelaar 343 Industries in dienst getreden. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan wist Hewitt op zijn Twitter een bericht te zetten waarin hij een vliegticket naar Seattle liet zien in combinatie met de woorden “Ready to get back to work?”. Deze quote is direct afkomstig uit Halo 4. Daarnaast zit 343 Industries in Seattle. Echter, wanneer gekeken wordt naar zijn profiel op Twitter staat er al duidelijk vermeld dat hij voor 343 werkt. Waarschijnlijk gaat hij de ontwikkelaar helpen met de multiplayer van Halo 5. Iemand met zo’n enorme sloot aan kennis rondom de multiplayer van de Halo-games kan uiteraard een zeer goede toevoeging zijn aan het bestaande team.

Mocht 343 Industries nog steeds op zoek zijn naar gewillige kandidaten, de schrijver van dit nieuwtje heeft geen problemen met een verhuizing en is ook niet slecht in de game. Dat bewees hij op de Gamescom met onderstaande score tijdens het grote kampioenschap daar. Knipoog.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.