Proloog Metal Gear Solid 5 verschijnt voor een zacht prijsje

Proloog Metal Gear Solid 5 verschijnt voor een zacht prijsje

Fans van de Metal Gear Solid-franchise kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met het vijfde deel in de serie; The Phantom Pain. Gelukkig mogen ze zich nu al warm gaan maken voor een leuke verassing vanuit de ontwikkelaar. In het voorjaar van 2014 verschijnt namelijk Ground Zeroes, een proloog voor The Phantom Pain. Hideo Kojima, de grote man achter de serie, heeft laten weten dat The Phantom Pain de serie flink zal gaan veranderen. Om de speler hier op voor te bereiden is er gekozen om voor de release een proloog vrij te geven.

The advanced capabilities of the FOX Engine have allowed me to tell the new story in a new way. There will be a significant difference in what Metal Gear Solid : The Phantom Pain brings to the series, so we want to ease players into the new open world environment and its potential. As such,Metal Gear Solid: Ground Zeroes has been designed to introduce key elements, allowing them to fully benefit from all that the new game will offer.

Ground Zeroes gaat te spelen zijn op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. De keuze hoe je deze game gaat spelen is bepalend voor de prijs. Ga je voor een digitale download op de huidige systemen? Dan ben je 19,99 pond. Heb je de game liever in een hoesje in de kast staan? Dan mag je tien pond extra afrekenen. Op de next-gens heb je weinig keuze, daar komt de game alleen als een download die je ook 29.99 pond gaat kosten. Nederlandse prijzen zijn niet bekend.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.