Quake Champions: Clutch Champion trailer

Quake Champions

PC

Quake Champions: Clutch Champion trailer

Clutch heeft het meeste van zijn tijd ondergronds gespendeerd, zich bezighoudend met het verpletteren van stenen en het beschermen van zijn menselijke overlords tegen vallende rotsen als een bijna onverwoestbare mining robot. Na op enkele nooit eerder ontdekte ruïnes te hebben gestoten met bizarre markeringen op, verwierf het de kracht om te ontsnappen en zijn meesters te straffen. Nu is het een ware moordmachine geworden.

Clutch brengt schade toe aan zijn vijanden in de Arenas dankzij zijn Barrier Active Ability die zichzelf en medespelers (in team modes) beschermt en weet dankzij zijn Still Defense Passive een voordeel te hebben op andere Champions.

Clutch was gebouwd om rotsen te breken en in de mijnbouw te werken. De Awakened Automaton is in staat raketten af te weren en je dromen om Champion te worden aan diggelen te slaan.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.