Regisseurs gevonden voor de Angry Birds-film

Regisseurs gevonden voor de Angry Birds-film

Rovio Entertainment, de ontwikkelaar achter Angry Birds, heeft zojuist laten weten dat de aangekondigde bioscoopfilm rondom de boze vogels inmiddels voorzien is van twee regisseurs. Fergal Reilly en Clay Kaytis hebben de taak op zich genomen om de populaire game naar het grote scherm te brengen. De heren hebben beide al flink wat ervaring in de wereld van de animatiefilm (Cloudy with an chance of meatballs, The Iron Giant, Wreck-it Ralph) en zien de film dan met goede moed tegemoet. Mikael Hed, de grote man bij Rovio, geeft aan zeer enthousiast te zijn door het regie-duo.

Ik ben enorm blij dat Fergal en Clay met ons gaan werken gezien hun ervaring. Het zijn twee zeer getalenteerde jongens in de animatie-industrie en ik weet zeker dat we met hen een geschikt team kunnen opbouwen waarmee we het verhaal van Angry Birds op een leuke manier kunnen overbrengen naar het grote doek.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.