Remedy brengt volgende game naar Xbox One, PlayStation 4 en PC

Remedy brengt volgende game naar Xbox One, PlayStation 4 en PC

Remedy, de studio die ons vorig jaar het fantastisch Quantum Break gaf, heeft de handen ineen geslagen met uitgever 505 Games. Samen gaan ze een compleet nieuwe game naar de PC, PlayStation 4 en Xbox One brengen. Voorheen was Remedy vooral met Microsoft te vinden, voor deze game is dat niet het geval. De game heeft als werknaam P7 en gebruikt de Northlight Engine, dezelfde Engine die Quantum Break haar power gaf.

Het gaat om een ‘cinematic third person action-game’, een genre waar de ontwikkelaar na Quantum Break, Alan Wake en Max Payne behoorlijk wat ervaring in heeft. Het brengt een compleet nieuwe universum en moet de diepste mechanieken hebben die Remedy ooit in een game heeft toegepast. Wat dat moet betekenen weten we niet.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.