Resolutie Halo 5 staat nog niet vast

Resolutie Halo 5 staat nog niet vast

Wanneer je vragen hebt rondom Halo 5, dan is Chris Lee de man met de antwoorden. Hij is de Lead Producer bij 343 Industries en heeft laten weten dat Halo 5 gaat draaien op zestig frames per seconden. Echter, op de vraag wat de resolutie gaat worden wist hij het antwoord nog niet. En dat is puur omdat dit nog niet vast staat. Is het 900p? 1080p? Het is nog niet bekend. Wel liet Lee weten dat 343 er alles aan gaat doen om de game het best mogelijk te optimaliseren.

So, we’re still optimizing the game as we haven’t launched so we haven’t locked in our final resolution yet. But we will talk more about that in the future.

De beta die afgelopen jaar gespeeld kon worden liep op 720p, maar dat was puur en alleen voor testdoeleinden.

All of the polish and optimization graphically is stuff that typically comes towards the end of the production cycle.

Op de vraag of de problemen met het eSRAM van de Xbox One er voor gingen zorgen dat Halo 5 niet in 1080p te spelen zou zij gaf hij een duidelijk antwoord.

No!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.