RIDE 3 is speelbaar tijdens Gamescom 2018

RIDE 3 is speelbaar tijdens Gamescom 2018

Milestone kondigt vandaag hun aanwezigheid aan tijdens Gamescom 2018, de grootste beurs voor interactieve games en entertainment. De ster van de show zal een van de meest geliefde gameseries zijn, het eerbetoon aan de motorcultuur, RIDE 3.

Vanaf 22 augustus tot en met 25 augustus krijgen fans en liefhebbers van motoren over de hele wereld, bij de Bandai Namco Entertainment Booth (Hall 06 | Stand B040), de kans om aan de slag te gaan met de eerste hands-on van RIDE 3 op de PlayStation 4. De demo is een preview – met 6 verschillende tracks waaronder Garda Lake, Brands Hatch Circuit, WeatherTech Raceway Laguna Seca, Macau, Southern 100 – Billown Circuit en Autodromo Nazionale di Monza die met meer dan 35 motoren te verkennen zijn – van de uiteindelijke game die wereldwijd verkrijgbaar is op 8 november voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

RIDE 3, in mei aangekondigd, is het derde deel van een van de meest geliefde gameseries uit Milestone’s portfolio en is speciaal voor alle motorliefhebbers. De serie heeft zichzelf gevestigd als een ode aan de motorcultuur en wordt erkend als een unicum in het genre met dank aan het ontzettend brede aanbod, met RIDE 2 als houder van het Guinness World Record voor Meest gelicenseerde motoren in een videogame, en de adembenemende gameplay ervaring.

Terwijl de traditie van de gameserie wordt doorgezet, is RIDE 3 herzien op het gebied van realisme, customization en de afwisseling van de inhoud: een mix van elementen wat de game de ultieme motor-encyclopedie maakt, een realistische en adrenaline-pompende game voor alle raceliefhebbers. Met een nieuw hart, Unreal Engine 4 en een gloednieuwe ervaring van de gameplay, biedt RIDE 3 meerdere innovatieve features en elementen die de speler de adrenaline van een echte motorrijder laat voelen.

Naast meer dan 230 motoren vanaf dag één en 30 circuits (waarvan 12 gloednieuwe) biedt RIDE 3 veel aanpassingsmogelijkheden waardoor spelers het vermogen en uiterlijk van hun motoren kunnen verbeteren. Dankzij de nieuwe Livery Editor is het mogelijk meer aan te passen dan voorheen; er staat letterlijk geen limiet op de creativiteit van de speler. RIDE 3 bevat ook een volledig herziene carrièremodus gebaseerd op volumes, een unieke ervaring die het verhaal vertelt van een specifieke motorcategorie, producenten of iconische circuits, en ook een verbeterde AI, nieuwe fysica en een verbeterd schadesysteem.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.