Heroes vs. Villains terug in Star Wars Battlefront?

Star Wars Battlefront

Beste game van 2015
PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

7.2

User Avg

Heroes vs. Villains terug in Star Wars Battlefront?

Heroes vs. Villains terug in Star Wars Battlefront?

Woops, moeten de Spanjaarden gedacht hebben. Middels de Spaanse website van Star Wars Battlefront is nieuwe informatie rondom de game vrijgegeven. Zo blijkt dat de geliefde Heroes vs. Villains mode terug te komen. Een mode waar veel fans hard op zitten te wachten. Het kan zomaar zijn dat de info snel van de site gehaald gaat worden, maar gelukkig hebben we een vertaling voor je.

Niet alleen Walker Assault is te spelen, Star Wars Battlefront brengt meer meeslepende multiplayer modes. Denk aan Supremacy, Fighter Squadron, Blast, Drop Zone, Cargo en Heroes vs Villains, die in de komende maanden aangekondigd zullen worden. Meer informatie volgt op een later tijdstip.

Het kan hier gaan om een foutje, maar ook de Spaanse Facebookpagina van het spel heeft het bericht een tijdje online gehad.

Heroes vs. Villains is een mode die groot is geworden in Star Wars Battlefront II. In de mode kon je spelen met bekende personages uit het Star Wars universum. Hieronder zie je wat beelden uit het verleden.

https://www.youtube.com/watch?v=3TzQjhZV68A

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.