Rocket League ontwikkelaar blijft Sony lastigvallen voor cross-play

Rocket League

PC PlayStation 4 Xbox One
5.5

User Avg

Rocket League ontwikkelaar blijft Sony lastigvallen voor cross-play

Rocket League ontwikkelaar blijft Sony lastigvallen voor cross-play

Op de E3 werd bekend dat Rocket League cross-play gaat ondersteunen tussen Xbox One en Nintendo Switch. Gamers kunnen dus tegen andere gamers op de twee verschillende platformen spelen. Alleen kunnen PlayStation gebruikers helaas niet meedoen met dit feestje. Sony heeft namelijk geen akkoord gegeven voor cross-play, omdat ze dan volgens hun de kwaliteit niet kunnen garanderen voor hun eigen gebruikers. 

Jeremy Dunham van Psyonix heeft laten weten dat de ontwikkelaar vanaf het moment dat Rocket League beschikbaar was voor PS4, ze iedere dag aan de deur bij Sony hebben geklopt om te vragen naar cross-play ondersteuning. De ontwikkelaar geeft aan dat ze het al hebben getest en dat het ook werkt met de PS4, alleen heeft Sony tot op heden nog geen akkoord gegeven. Hopelijk zal dit in de toekomst nog gaan veranderen en kunnen ook PlayStation gebruikers een potje Rocket League spelen tegen One of Switch gebruikers. 

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.