‘Rocket Pass’ is aanstaande

Rocket League

PC PlayStation 4 Xbox One
5.5

User Avg

‘Rocket Pass’ is aanstaande

‘Rocket Pass’ is aanstaande

Wellicht zullen we snel gebruik kunnen maken van de zogenaamde ‘Rocket Pass’ in Rocket League. Spelers kunnen hiermee content vrijspelen door te levelen en zullen hiermee dus nieuwe tracks, cosmetische items en in-game titels. Dit lijkt een beetje op de Battle Pass die we kennen van Fortnite. Er wordt op dit moment nog flink geëxperimenteerd door Rocket League en er zal waarschijnlijk een gratis variant en een betaalde variant zijn. Wat de betaalde variant meer gaat bieden dan de gratis variant is nog niet duidelijk. 

Verder zullen er in de komende maanden nog wat andere nieuwe dingen worden toegevoegd in Rocket League. Zo wordt er deze maand een nieuwe arena en nieuwe muziek toegevoegd en zullen spelers in juni aan de slag kunnen met een door de zomer geïnspireerd evenement. In juli viert Rocket League zijn verjaardag en zal er ook een speciaal evenement georganiseerd worden. 

Game fanaticus die het liefste zijn vrije dag besteedt in de bioscoop tijdens een filmmarathon. Of 's nachts voor de tv zit te genieten van een goede pot American Football.