Runaways DLC-pakket voor LEGO Marvel Super Heroes 2 aangekondigd

LEGO Marvel Super Heroes 2

Nintendo Switch PC PlayStation 4 Xbox One
6.6

Gemiddeld

6.6

User Avg

Runaways DLC-pakket voor LEGO Marvel Super Heroes 2 aangekondigd

Runaways DLC-pakket voor LEGO Marvel Super Heroes 2 aangekondigd

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de release aangekondigd van het Marvels Runaways personage- en levelpakket, de nieuwe DLC voor LEGO Marvel Super Heroes 2. Het pakket is verkrijgbaar voor €2,99 en voegt een level en personages toe die geïnspireerd zijn op de iconische stripverhalenreeks van Brian K. Vaughan.

In dit gloednieuwe levelpakket, geïnspireerd op de Runaways-strip, reizen spelers naar het onderzeese Marine Vivarium. Daar proberen ze te ontsnappen aan de chaos en vernietiging die hun criminele ouders, ‘The Pride’, hebben veroorzaakt. De nieuwe vrij te spelen personages Nico Minoru, Chase Stein, Alex Wilder, Karolina Dean, Molly Hayes, Old Lace en Gertrude Yorkes worden toegevoegd aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van het basisspel.

Het Runaways karakter- en levelpakket is apart verkrijgbaar of als onderdeel van de Season Pass, welke zes levelpakketten en vier personagepakketten bevat, inclusief alle eerder uitgegeven content van Marvel’s Guardians of the Galaxy: Vol. 2 karakter- en levelpakket, Marvel’s Black Panther karakterpakket en Cloak en Dagger en de Kampioenen karakterpakket, Geen tijd meer karakterpakket en Agenten van Atlas (Avengers Forever) karakterpakket. De Season Pass is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €14,99 of als onderdeel van de LEGO Marvel Super Heroes 2 Deluxe Edition. Deze bevat het basisspel, toegang tot het Klassieke Guardians of the Galaxy karakterpakket en een exclusief Giant-Man LEGO-minifiguurtje (minifiguurtje alleen inbegrepen bij de fysieke versie van de Deluxe Edition).

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.