RuneScape lanceert griezelige Halloween events

RuneScape lanceert griezelige Halloween events

Duisternis valt over Gielinor in zowel RuneScape als Old School RuneScape, want beide MMORPG’s worden geplaagd door griezelige Halloween events. In Ghost Stories of Gielinor zullen RuneScape-spelers angstaanjagende verhalen beleven en ze verzamelen in de Ghastly Grimoire. En kunnen Old School RuneScape-spelers ontkomen aan Jonas, een hockeymaskerdragende moordenaar die door Gielinor dwaalt?

De verhalen uit Ghost Stories of Gielinor zijn geschreven door zowel spelers en ontwikkelaars van RuneScape. Bereid je voor op een akelige reis die begint als je een mysterieus figuur ontmoet, die bekendstaat als ‘Closure’. Als je dapper genoeg bent om de verhalen te verzamelen kun je ze bundelen en een nieuw cosmetisch item unlocken als souvenir van deze Halloween: de ‘headless rider outfit’.

Old School RuneScape’s event werd deze maand al geteaset op vrijdag de dertiende, toen een gemaskerd individu werd gezien in de free-to-play gebieden van de game. En de schimmige Jonas is uit op het maken van slachtoffers. Deelnemers die slagen, zullen het masker van Jonas ontvangen, en de huidskleur van hun personage veranderen in ‘Zombie Blue’.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.