State of Decay 2 krijgt datum en leuke prijs

State of Decay 2

PC Xbox One
8

Sterk

State of Decay 2 krijgt datum en leuke prijs

State of Decay 2 krijgt datum en leuke prijs

Microsoft heeft laten weten dat State of Decay 2 op 22 mei zal verschijnen voor Xbox One en PC middels het Play Anywhere-systeem. Daarnaast zal de game op die dag ook via Game Pass beschikbaar zijn. Interessant is dat Microsoft de game goedkoper in de markt gaat zetten. In Amerika kost de standaard editie van het spel dertig dollar terwijl de Ultimate Edition 50 dollar kost. Aaron Greenberg, GM of Games Marketing van Microsoft zei het volgende

Het doel van Microsoft is om een lange termijn relatie op te bouwen met de State of Decay community en daarbij diepere ervaringen met de franchise te bevorderen. We willen de spelers de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan de actie en de unieke game te ervaren.

Wanneer je de Ultimate Edition koopt krijg je vroeger toegang tot State of Decay 2, alsook een gratis Xbox One-exemplaar van State of Decay: Year One Survival Edition. Ook zal het independence Pack en Daybreak Pack DLC voor jou zijn. Via IGN zijn vijfentwintig minuten aan gameplay vrijgegeven.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.