RuneScape’s Clue Scrolls-revisie laat spelers de meest waardevolle in-game items bemachtigen

RuneScape’s Clue Scrolls-revisie laat spelers de meest waardevolle in-game items bemachtigen

Een van de meest gewilde updates in RuneScape is nu beschikbaar: de komst van een verbeterd en geavanceerd Clue Scrolls-systeem. Dit systeem stelt spelers in staat om de meest waardevolle in-game beloningen te verdienen via de Treasure Trails-activiteit. De nieuwe Clue Scrolls-update komt tevens met een ontzettend lastige Master Tier, vol raadsels, puzzels en de potentie om enkele van de meest waardevolle schatten in de gehele game te ontdekken.

RuneScape’s Clue Scrolls-content stuurt spelers op een zoektocht naar schatten, inclusief vele aanwijzingen, raadsels en puzzels die leiden naar een begraven schat. Met de komst van Master Tier heeft Clue Scrolls maar liefst vijf levels van verschillende difficulties en beloningen. Spelers die de Master Tier-jachten weten te voltooien maken kans op het vinden van meer dan 60 nieuwe beloningen met extreem hoge in-game waarde, waaronder de Second Age armour, avond-outfits en de elite Robin Hood-outfit, bestemd voor spelers met een hoog level.

De nieuwe Master Tier wordt gekenmerkt door een ultieme uitdaging, maar in de basis is de vernieuwde Clue Scrolls-ervaring nu meer gestroomlijnd en vermakelijk, inclusief de mogelijkheid om items op te slaan binnen geschikte locaties. De Clue Scrolls-revisie wordt tegelijkertijd geleverd met de lancering van een nieuwe meta (met hoge scores om te overtreffen), een collection log en een splinternieuwe Globetrotter-outfit. Matt Casey, Senior Product Manager van RuneScape:

Toen we met onze spelers spraken tijdens RuneFest 2017 wilden we duidelijk maken dat we één van de meest gewilde updates van de community zouden uitbrengen in 2018. Met de volledige lancering van Clue Scrolls zetten we de eerste stappen in deze richting. Zowel als het gaat om de ongelooflijke uitdaging die de Master Tier biedt, als om de ontzettend geliefde beloningen die je aan het eind van het proces verdient.

Naast de Clue Scrolls-revisie zijn er deze maand al twee teasers verschenen voor toekomstige updates: een voorproefje van de langverwachte Bank Rework en een beta voor de Mining- en Smithing skills-update.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.