Samenwerking Xbox, Hoonigan en Ken Block brengt nieuwe Forza content

Forza Motorsport 7

PC Xbox One
9.2

Geweldig

7.1

User Avg

Samenwerking Xbox, Hoonigan en Ken Block brengt nieuwe Forza content

Samenwerking Xbox, Hoonigan en Ken Block brengt nieuwe Forza content

Xbox en de Forza-franchise hebben samengewerkt met motorsport lifestyle merk Hoonigan om enkele van de meest iconische Hoonigan-auto’s naar Forza Motorsport 7 en Forza Horizon 3 te brengen.

Fans die Forza Motorsport 7 digitaal pre-orderen krijgen Hoonigan car packs voor beide games zonder extra kosten. Het Forza Horizon 3 Hoonigan car pack is vanaf 15 augustus verkrijgbaar in de Xbox Store voor fans die Forza Motorsport 7 pre-orderen. Het Forza Motorsport 7 Hoonigan car pack is vanaf 29 september speelbaar voor Ultimate Edition eigenaren via Early Access en 3 oktober voor eigenaren van de standaard editie.

Dit is de laatste update over de samenwerking tussen Forza en Hoonigan, inclusief het debuut van vorig jaar met Gymkhana NINE, geïnspireerd door de in-game stunts van Forza Horizon 3 en het videogame debuut van Ken Block’s 2016 Ford Focus RS RX # 43 rally auto in de Forza Horizon 3 Blizzard Mountain uitbreiding. Vandaag wordt Ken aan de familie verbonden als officiële Forza-ambassadeur. Bovendien zullen we in de toekomst meer over gezamenlijke events en filmprojecten horen.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.