Screenshots tonen Batman: Arkham Knight

Screenshots tonen Batman: Arkham Knight

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment onthullen vandaag gloednieuwe screenshots en artwork van Batman: Arkham Knight, de epische finale van de Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios. De screenshots laten Batman, de Batmobiel en de nieuwe schurk, Arkham Knight zien. Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en zal exclusief beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De game staat gepland voor wereldwijde release in 2014.

In het explosieve finalestuk van de Arkham serie staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad, die hij heeft gezworen te beschermen. De Scarecrow keert terug en voegt zich bij een imposante lijst superschurken, waaronder Penguin, Two-Face en Harley Quinn om The Dark Knight voor altijd te verslaan. In Batman: Arkham Knight introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel, die voor het eerst in de franchise bestuurbaar is. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven.


All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.