Sean Bean laat zien hoe ‘de wereld altijd je beste wapen is’ in de Hitman 2-lanceringstrailer

Sean Bean laat zien hoe ‘de wereld altijd je beste wapen is’ in de Hitman 2-lanceringstrailer

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive hebben vandaag de officiële Hitman 2 lanceringstrailer uitgebracht, met de internationale acteur Sean Bean in de hoofdrol. In de nieuwe live-actiontrailer laat Bean zien hoe belangrijk vindingrijkheid en improvisatie is voor de echte huurmoordenaar, met een reeks alledaagse voorwerpen die in Hitman 2 gebruikt kunnen worden als dodelijke wapens. Van explosieve badeendjes en transistorradio’s tot keukenspullen en flamingokostuums: de wereld is écht je wapen. Niemand weet dit beter dan de meesterlijke Agent 47, die aan het eind van de video een onopvallende verschijning maakt met een dodelijke verrassing voor meneer Bean.
Bean speelt ook de hoofdrol in de eerste Elusive Target-missie voor Hitman 2. Hij kruipt in de rol van de voormalige MI5-agent Mark Faba, oftewel de beruchte ‘Undying’: een freelance huurmoordenaar met een meesterlijke reputatie voor het in scène zetten van zijn eigen dood. Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean, genaamd The Undying, komt uit op 20 november, een week na de lancering van Hitman 2 op 14 november. De missie zal slechts beperkte tijd duren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.