SHAREfactory update nu beschikbaar

SHAREfactory update nu beschikbaar

De PlayStation 4 kan naast het toveren van mooie graphics ook video’s en screenshots delen met de SHARE-knop. Er bestaat daarnaast ook een SHAREfactory waarmee je je eigen video’s kan bewerken en vervolgens online zetten.

Er is nu een nieuwe update beschikbaar voor SHAREfactory. De update brengt de optie om via ‘My Gallery’ een overzicht te krijgen van je video’s die je vervolgens naar Facebook of YouTube kan uploaden door de SHARE-knop te gebruiken. Ook is het mogelijk om je avatar of profielfoto als sticker te gebruiken zodat je video’s nog persoonlijker worden in combinatie met de nieuwe thema’s die zijn toegevoegd.

My Gallery is a new section within SHAREfactory that allows you to easily view and share your completed projects. Just simply press the SHARE button from this screen and quickly upload videos to YouTube and Facebook without leaving the SHAREfactory app.

De thema’s die deze update met zich mee brengt zijn: Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Killzone; Shadow Fall, SHAREfactory: ’80s, Pro Evolution Soccer 2015, LittleBigPlanet 3 en Destiny.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.