Skrillex en Hikaru Utada bundelen krachten voor openingsnummer Kingdom Hearts III

Skrillex en Hikaru Utada bundelen krachten voor openingsnummer Kingdom Hearts III

In de aanloop naar de release van het langverwachte Kingdom Hearts III op 29 januari 2019, maken Square Enix en Disney bekend dat Skrillex, winnaar van acht Grammy Awards, en de wereldberoemde singer songwriter Hikaru Utada hebben samengewerkt aan het openingsnummer van de game.

Skrillex, al voor lange tijd een zelfverklaarde fan van de Kingdom Hearts-serie, wilde aanvankelijk een remix maken van de eerder uitgebrachte Hikaru Utada-track, Don’t Think Twice. Toen de twee echter vrienden werden, leidde dit tot een samenwerking aan een nieuwe en originele song, Face My Fears, om de release van de game te vieren.

Het openingsnummer Face My Fears, dat samen met Don’t Think Twice wordt uitgebracht op 18 januari 2019, is geproduceerd in samenwerking met Poo Bear, de beroemde platenproducer die eerder de multi-platinum verkopende single What Do You Mean? van Justin Bieber produceerde.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.