Sky Fortress op 8 maart beschikbaar in Just Cause 3

Sky Fortress op 8 maart beschikbaar in Just Cause 3

Het eerste contentpakket van Just Cause 3 (genaamd Sky Fortress) wordt op 8 maart uitgebracht voor alle eigenaars van de Air, Land and Sea Expansion Pass. Op 15 maart gaat het pakket de algemene verkoop in.

Sky Fortress bevat een gloednieuwe set missies die een nieuwe bedreiging introduceren: de eDEN Corporation en hun enorme en verschrikkelijke Sky Fortress, met een leger van dodelijke robotische drones. Om zijn dodelijke nieuwe tegenstander te verslaan, gebruikt Rico Rodriguez een nieuwe uitbreidbare ‘Bavarium Wingsuit’ met raketaandrijving, die is voorzien van machinegeweren op de schouders en doelzoekende raketten. Dit alles naast zijn nieuwe persoonlijke verdedigingsdrone ‘Eviction’ en aanvalsgeweer ‘Bavarium Splitter’, die allebei kunnen worden meegenomen naar het hoofdspel. Tobias Andersson, Senior Producer bij Avalanche Studios:

De nieuwe content is een fundamentele verandering in de manier waarop onze spelers het spel benaderen: we zijn echt benieuwd naar de manier waarop fans gaan inspelen op de nieuwe wingsuit. De nieuwe verhaalmissies, uitdagingen en gadgets die kunnen worden meegenomen naar het basisspel zetten de boel echt op zijn kop, en we kunnen niet wachten totdat spelers terugkeren naar Medici om nog creatiever te worden.

Het Sky Fortress-pakket kost €11,99, terwijl de Air, Land and Sea Expansion Pass verkrijgbaar is voor €24,99. Alle drie contentpakketten worden vóór het einde van de zomer van 2016 uitgebracht (één week eerder voor eigenaars van de Expansion Pass).
Ter voorbereiding op de nieuwe content krijgt ook het basisspel een nieuwe update op vrijdag 4 maart, inclusief de volgende oplossingen:
– Initiële laadtijd en laadtijd in-game laadschermen verkort met 20-50%
– Diverse geheugenlekken verholpen die tot crashes leidden
– Een aantal willekeurige crashes gereduceerd
– Verbeterde streaming van spelwereld
– Aantal prestatie-optimaliseringen gerelateerd aan stotteren
– DLC-systeem geïmplementeerd ter voorbereiding op de Air, Land and Sea-pakketten

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.