Skyrim heeft meer mods op Xbox One dan op PlayStation 4

Skyrim Special Edition

PC PlayStation 4 Xbox One
8

Sterk

6.6

User Avg

Skyrim heeft meer mods op Xbox One dan op PlayStation 4

Skyrim heeft meer mods op Xbox One dan op PlayStation 4

We weten dat Skyrim: Special Edition voor het eerst mod ondersteuning brengt naar de consoleversies van het spel. Hoewel het altijd aanwezig was voor de Xbox One, was de ondersteuning op PlayStation 4 altijd nog maar een beetje de vraag. Sony deed moeilijk. Toch, redelijk last minute, heeft Bethesda de functie in de game gekregen op dit platform. Wel werden er meteen eisen gesteld. Op de PlayStation 4 mag een mod niet groter zijn dan één gigabyte. Dit terwijl een mod op Xbox One tot de vijf gigabyte mag gaan. Nu blijk al dat dit gevolgen heeft voor de spelers.

Op de Xbox One zijn er nu al 119 mods beschikbaar. Op de PlayStation 4 zijn het er 38. Daarnaast doen de mods op de PlayStation 4 niet heel veel bijzonders. De meest favoriete en leuke mods zijn allemaal in de Xbox hoek te vinden. De hoop is dan ook dat Sony de restricties rondom mods snel weg gaat halen. Bethesda heeft aangegeven graag meer te willen doen, maar dat het gewoonweg niet mag van Sony.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.