SMITE krijgt nieuwe God en Mac-release

Smite

Mac PC PlayStation 4 Xbox One
3

User Avg

SMITE krijgt nieuwe God en Mac-release

SMITE krijgt nieuwe God en Mac-release

Hi-Rez heeft vandaag de Mid Season Patch uitgebracht, een belangrijke update voor SMITE, en lanceert daarbij ook de officiele Mac versie van het spel. De update komt met de nieuwe god Erlang Shen, gameplay veranderingen en luidt het begin van de Summer of SMITE evenement in.

De nieuwste SMITE god is Erlang Shen, The Illustrious Sage. Erlang is een bekende Chinese god die ooit heeft gevochten met een andere bekende SMITE god, Sun Wukong. Net zoals Wukong heeft Erlang Shen de mogelijkheid om in verschillende dieren te veranderen en dit is te zien in zijn vaardigheden.
De Mid Season patch komt ook met belangrijke gameplay veranderingen, waaronder een aanpassing in passive abilities, nieuwe artikelen en is vanaf vandaag beschikbaar op de PC. De patch komt ook binnenkort uit op de SMITE op de console. Volledige details kunnen in de patch notes gevonden worden.

SMITE is nu ook officieel speelbaar op de Mac. Hi-Rez brengt vandaag een Mac OS X versie van SMITE exclusief via Steam uit. Het is speelbaar op MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac Pro, and Mac mini computers die de minimum systeemeisen hebben.

De Summer of SMITE evenement is begonnen: Vergelijkbaar met het evenement vorig jaar zullen spelers de mogelijkheid hebben om elke week verschillende in-game artikelen skins te winnen met uiteindelijk een grote prijs als ze alle content weten vrij te spelen. Je kan zien wat de goden in SMITE van plan zijn deze zomer op de Summer of SMITE website.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.