Guild Wars 2: Heart of Thorns Raids Beta aangekondigd

Guild Wars 2: Heart of Thorns Raids Beta aangekondigd

ArenaNetkoos de TwitchCon show afgelopen weekend in San Francisco als podium voor de onthulling van de launch trailer en het volgende beta event voor Guild Wars 2: Heart of Thorns. De studio was een van de grootste exposanten tijdens het evenement en gebruikte het Twitch hoofdpodium en twee volledige dagen met livestreaming op het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal (alle videomaterialen van afgelopen weekend zijn hier terug te vinden) voor de onthulling van features, exclusieve behind-the-scenes materialen en speciale optredens van populaire streamers als voorbereiding op de lancering van Heart of Thorns op vrijdag 23 oktober.

De launch trailer die vertoond is tijdens TwitchCon door ArenaNet game director Colin Johanson toont de iconische Guild Wars 2 held Rytlock Brimstone die het opneemt tegen de krachten van de draak, Mordremoth, die de Pact vloot heeft vernietigd.
Johanson heeft op het Twitch podium ook de data onthuld voor het laatste Guild Wars 2: Heart of Thorns Beta Weekend Event en verraste fans met de onthulling dat raids voor de eerste keer speelbaar zijn tijdens dit evenement. Het aankomende beta event is beschikbaar voor alle spelers die de pre-purchase editie van de uitbreiding hebben aangeschaft. Het beta event begint aankomende vrijdag 2 oktober om 21:00 uur en duurt tot maandag 5 oktober om 08:59 uur.

Tijdens dit Beta Weekend Event kunnen spelers level 80 beta karakters creëren van iedere professie, inclusief de gloednieuwe revenant professie die beschikbaar komt met de uitbreiding. Spelers kunnen ook de nieuwe elite specialisaties uitproberen, waaronder de druid specialisatie voor de ranger professie welke is onthuld tijdens TwitchCon.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.