Nieuwste Living World update ontketent nieuwe nachtmerries in Guild Wars 2

Nieuwste Living World update ontketent nieuwe nachtmerries in Guild Wars 2

NCSOFT en ArenaNet kondigen de nieuwste Guild Wars 2 content update aan, The Nightmares Within, en de daarbij behorende Rock the Nightmare Music Video Contest waarmee je een unieke 3D-geprinte Guild Wars 2 gitaar als hoofdprijs kunt winnen.

Op 12 november komt de update The Nightmare Within uit en kunnen spelers verder gaan met de sinistere verhaallijn die begon met de release van de Tower of Nightmares in oktober. Nu ze het geheim achter de giftige verdedigingsstructuren hebben ontgrendeld die de Tower of Nightmares omringen, kunnen spelers zelf ook de toren aanvallen. Maar nieuwe gevaren en uitdagingen wachten op hen die de vesting van de Toxic Alliance durven te betreden tussen de reptilian krait en het Nightmare Court.

Spelers kunnen een glimp opvangen van de nieuwe content, events en rewards die hen te wachten staan in The Nightmares Within tijdens een developer livestream met ArenaNet ontwikkelaars op woensdag 13 november om 21:00 uur op het Guild Wars 2 Twitch TV kanaal via www.twitch.tv/guildwars2.

Nieuwe Events
• Lingering Poison: Alhoewel de Tower of Nightmares is gebroken, is de snode Toxic Alliance’s nog steeds aanwezig. Spelers zullen merken dat Kessex Hills en het omliggende platteland nog steeds worden bedoezeld door het giftige stuifmeel.
• Face The Nightmares Within: Bijzondere ontmoetingen staan de spelers te wachten die dapper genoeg zijn de kamers in de Tower of Nightmares te betreden. Wat zullen zij er vinden? Agenten van de slechte Scarlet Briar? Of misschien wel iets veel verraderlijkers? Een ding is zeker: kracht, volhouding en veerkracht zijn essentieel om te kunnen overleven.
• The End of Nightmares?: Marjory Delaqua, de menselijke detective, heeft een speciaal antigif ontwikkeld om de dodelijke vijand in het hart van Tower of Nightmares te vernietigen, maar het team dat zij erop uit heeft gestuurd om het gif te injecteren is nooit teruggekeerd. Spelers krijgen nu de kans om het gevecht verder te voeren en te slagen waar anderen voor hen hebben gefaald.

Nieuwe Rewards
• Antitoxic Fashion:
Spelers die de meta-achievement voor The Nightmares Within behalen, ontgrendelen daarmee een speciale Gasmask Skin die het nieuwste ontwerp op het gebied van luchtzuivering en gifpreventie bevat. Deze universele skin kan worden toegepast op iedere hoofd harnas.
• Exclusive Looks: Spelers kunnen hun garderobe compleet maken met een nieuwe Air Filtration Device – een droge land variant van de starter aquatic helm – of ze ontvangen de nieuwe Toxic Spore back item.
• Minis: Spelers kunnen twee nieuwe Toxic Krait minis verdienen – een door de Toxic Alliance vijanden te vernietigen en de andere door een speciale vijand te doden, die verstopt zit, diep in het hart van de Tower of Nightmares.
• Tri-Key Chest: Spelers die drie sleutels verzamelen– ofwel van hun vijanderen in de Tower of Nightmares of door ze te barteren met de hulper van Marjory Delaqua’s helper, Dee, kunnen de kist openen om een kans op speciale kostbaarheden te winnen.

Om de release van The Nightmares Within te vieren, organiseert ArenaNet een heavy metal music video contest. Vanaf vandaag tot en met 26 november om 08:59 uur kunnen spelers en fans een 1-minuut durende muziekvideo insturen bij het nummer “The Nightmares Within”, die beschikbaar is voor download op de ArenaNet SoundCloud pagina via www.soundcloud.com/arenanet.

De meest creatieve video’s winnen een SteelSeries gaming gear en de hoofdprijs is een unieke 3D-geprinte Guild Wars 2 gitaar van Sygnus Guitars. De winnaars worden vrijdag 13 december bekend gemaakt op de Guild Wars 2 website. Bezoek voor meer informatie over de wedstrijd, waaronder de spelregels en richtlijnen www.guildwars2.com/en/community/contests/.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.